2024. július 21. vasárnap (29. hét) van, köszöntjük Dániel, Daniella nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Mátraszentistván

Sípark


Rengeteg újdonság vár idén is a Síparkban!


  • Új esti sípályával bõvült az esti sízés, így az országban a legtöbb, a legnagyobb és a legprofibban megvilágított esti sípályák garantálják majd a kihagyhatatlan esti síélményt!
  • Új sípályával bõvült a Sípark: egy olyan egyedülálló sípályát hoztunk létre ahol gyönyörû panoráma mellett, szerpentin vonalvezetésben csúszhatnak a síelõk, professzionális védõhálók és parabolika kanyarok között.
  • Szerelmesek Síútja: egy különálló síutat jelöltünk ki a Síparkba érkezõ párok részére, ahol a mende-mondák szerint, ha a szerelmesek áthaladnak rajta, az összetartozásuk örökké válik.
  • Kibõvített, kivilágított parkolók: 100 autó hellyel bõvítettük a sípálya és a kassza melletti nagy parkolókat, plusz az egész új és vastag zúzottköves borítást kapott. A vendégeink visszajelzései után, a parkolóknál is plusz világításokat helyeztünk el, hogy sötétedés után is kényelmesen lehessen az autóba bepakolni.
  • Új Hóspot pálya: a meglévõ Hócsúszdaparkban az idei szezontól már nem csak a hófánkokkal lehet majd csúszkálni, hiszen olyan újdonságok várják majd a Síparkba látogatókat, mint pl. a Skibike.
  • Modernizált fizetési rendszer: A Síparkban az idei szezontól a bankkártyás fizetésre is lehetõség lesz, sõt a legmodernebb bankkáryákkal, a PAYPASS kártyákkal is lehet majd fizetni.


Információ: www.sipark.hu

Szállás
Mátrai szállás ajánlatok Mátraszentistván településen
Étterem
Mátrai étterem ajánlatok Mátraszentistván településen


BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESÕ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz One



GOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplõ tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítõk engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére