2020. július 9. csütörtök (28. hét) van, köszöntjük Lukrécia nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Sípályák a Mátrában

81. Léces2004.12.09. 18:41:02 
HáZé! Egy komoly befektető csak akkor teszi be a pénzt, ha valaki bebizonyítja neki, hogy ez pénzügyileg megtérül. Erre szerintem semmi esély. Amúgy tényleg jó lenne ha egy "lelkes" pénzeszsák itt is fejlesztene.
előzmény nincs
80. HáZé2004.12.09. 14:10:00 
Halihó "Befektetők"! Galyatető nem tetszik senkinek? Itt is régóta sielnek, nagy hagyományokkal.Tök jó lenne ha nem csak egy helyen lenne lehetőség sielni, így eloszlana a tömeg!
előzmény nincs
79. Coldman2004.12.09. 13:12:30 
Ha jol tudom, akkor lesz Kekesen es Matraszentistvanban is oktatas! Raadasul mindket hely hoagyuzott most mar! Ugyhogy mindenkinek jo sielest!
előzmény nincs
78. Pityu2004.12.05. 15:02:11 
Üdv.

Érdekelne,hogy jan.2-tol lesz e sioktatás a Kékesen,vagy a környéken?
előzmény nincs
77. Simon Péter2004.12.02. 11:22:55 
Kedves Dzsikule!
A kékesi sípályák üzemeltetői és a mátrai turistautak karbantartója, a Kékes Turista Egyesület között volt megbeszélés a turistautakról, bár megállapodás nem született. A baj az, hogy igazából nincs kedvező alternatív útvonal az Országok Kéktúra ezen szakaszának áthelyezésére, max. egy másik jelzést festhetnénk át kék sávra, ami szvsz. nem szerencsés. Hómentes időszakban pedig úgyis mindenki a sípályán menne.
Üdv
előzmény: 76. Dzsikule
76. Dzsikule2004.12.02. 07:50:13 
Azért lássuk be, hogy egy email, és egy személyes megbeszélés között nagy különbség van. Ezt felvállalhatná egy turista egyesület, vagy a Természetb. Szöv. Legalább a turistaút gyalogos használata legyen meg. Bár mondom, nekem semmi gondom nem volt eddig ezzel, de ezt valószínűleg nem mindenki mondhatja el.
előzmény nincs
75. SzP2004.12.02. 02:02:31 
Hali mindenkinek!
Tavaly írtam a cég email címére.
Minden észrevételemet belefoglatam irományomban.
Rövid válasz érkezet, kb. ennyi: Köszönjük az észrevételt.
Azon kívül nem történt semmi.
Egyébként nem érdekelnek az árak, ha kap is érte az ember valamit.
Csupán az bosszant, hogy minden nyakatekerten, fonákul alakul Kékesen.
Üdv:
SzP
előzmény nincs
74. Dzsikule2004.12.01. 14:21:10 
Mintaper???
Akit zavarnak ezek az állapotok, menjen Istvánba és kész! (megjegyzem, ott sem lesz olcsóbb a napijegy, de a szolgáltatás sokkal jobb)
Nem kell ezt túllihegni. Télen gond nélkül többször is gyalog lementem a Délin, és kétszer túraléccel fel. Hülyének néztek, de senki sem szólt semmit!
Nem értem, hogy miért siratjátok azt a libalegelőt. Aki azt mondja, hogy ott tanult meg síelni, az nem mond igazat, vagy felértékeli sítudását. Ott max a hóekét, és az egyenes siklást lehet megtanulni, másra alkalmatlan.
Az északi. Nem kívánom, hogy megnyissák a nagyközönség számára, mert ott egy nap alatt kő-kövön nem marad, de legalább lesz dolguk a mentősöknek. 20 éve síelek ott, tudom miről beszélek.
A 3 milliárd nem tudom honnan jött, de felejtsétek el. Nincs az a magyar cég, akinek ennyi "fölös" pénze volna. Ez esetleg a tervezett beruházás teljes összege, ami nem azt jelenti, hogy ott is van egy bankszámlán!
Mindezek ellenére én kívánom, hogy felépüljön az ülőszékes lift, valamint a jelenlegi infrastruktúra is fejlődjön.
És még valami. Mielőtt valaki itt perre menne. Nem lenne okosabb a befektetővel leülni, és korrektül megbeszélni a dolgokat? (itt most a turistaút használatra gondolok)
Mert szerintem háborogni a legkönnyebb, és nem vezet sehová.
előzmény nincs
73. Ice Man2004.12.01. 09:16:41 
Na mi van? Mindenki belenyugodott a dolgokba? Nem tud valaki uj infot valamirol? En peldaul megneztem a sipark.hu oldalt es uj kepeket lattam a fejlesztesekrol! Egyszeruen meghato az a csoda ami ott van! Udv: Ice Man
előzmény nincs
72. Kunnn2004.11.27. 10:32:13 
3milliárd????
Lejben?!!
előzmény nincs
Ha hozzá szeretne szólni, véleményt szeretne írni, esetleg témát létrehozni, akkor azt a bejelentkezés után megteheti. (jobb sáv fent)

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESŐ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére