2024. május 2. csütörtök (18. hét) van, köszöntjük Zsigmond nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Sípályák a Mátrában

51. Ert2004.11.23. 20:45:44 
Jól látod.....szószerint a mátra vadregényes turisa útján kell fizetned, (országos kék) gyalog lemehetsz (remélhetõleg) de léccel már nem....ugyanis õk hozzák a havat, és persze az utalapot eddig nem fizettük és emiatt kocsival fel sem mehetsz az étterembe és a kilátóba sem mivel lezárják az utat is Mátraháza-Kékes között. Kicsit fura dolgok vannak...
Talán én látom rosszul?
előzmény nincs
50. kokobsk2004.11.22. 19:30:10 
Nekem az egy kicsit furcsa hogy Kekesen nem a felvonozasert (ill. buszozas) kell fizetni, hanem a palyahasznalatert. "Egyszeri palyahasznalat 500"
Es ha gyalog felmegyek lecsuszhatok 500-ert???
Remelem csak en ertem felre a weblapjukon talalhato infot.
előzmény nincs
49. Andus2004.11.21. 18:02:35 
Egyet értek ezekkel a vélaményekkel, nekem sem tetszik annyir a kékesi, inkább a szentistvánira mennék télen sízni! Remélem minden elkészül és sokat síelhetünk ott a télen! Már nagyon várom!
előzmény nincs
48. Ert2004.11.20. 16:52:03 
Én csalódtam a kékesi páylában vagyis ami most ott van, de szentistván nagyon jól néz ki, nagyon várom a fejleményeket!
előzmény nincs
47. léces2004.11.19. 19:25:54 
Alapból azt mondtom, hogy aki ma Magyarországon sípályát üzemeltet az egy tiszteletreméltó bolond. A szó jó értelmében. A kékesi weblap tényleg siralmas. Annak tükrében, hogy lassan egy évük volt "ezt" összehozni pedig egyet kell értenem azzal, amit IceMan mondott.
Nem értem, hogy egy ekkora "kapitalista profitorientált" befektetés hogy engedhet meg ilyet?
Vagy akkor csak saját szórakoztatásra van az egész?
Honlap tekintetében nálam egyelõre Bánkút vezet, de a Szentistvánból is lehet valami jó.
előzmény nincs
46. Ert2004.11.19. 16:23:43 
Én csak a hozzáállást látom a két tulajdonos mögött. Egyik kapitalista profitorientált...másik síbarát (persze ettõl még természetes hogy a költségeit vissza akarja kapni) és turizmusbarát.
Szurkolok hogy minden környékében élõ embernek vállalkozónak és a Mátrának sikerüljön fellendülést hoznia! A felsõ márta amugy is sokkal nyugisabb vidék.....ahová én is szivesen járok fel.
előzmény nincs
45. IceMan2004.11.18. 21:35:43 
Látom itt még nem keresték fel annyira az emberek a téli részét a fórumnak, ezért gondoltam én írok ide vmit! Elõszöris szeretném megdícsérni a mátraszentistváni fejlesztéseket mert szerintem õk azok akik képesek arra, hogy Magyarországon kialakítsanak egy megfelelõ sípályarendszert! Sajnos a hegyeink nem túl nagyok és nem túl csapadékosak, dehát ezért vannak a hóágyúk! Láttam a Sípark új honlapját is, hát az is csodálatos, szerintem a Magyarországi sípályák közül ezé a legjobb! A Kékes honlap az egy nagy kalap sz*r! Szerintem! Miért nem vitázunk egy picit? Szerintetek melyik a legjobb magyar síközpont? Én szerintem Mátraszentistván... Szerintetek? Második helyen Bánkút áll, harmadik helyen Nagyhideg hegy, és szerintem Kékes az uccsó! Bár más biztos másképp gondolja!
előzmény nincs
44. Marosi Márk2004.11.08. 12:34:37 
2004-es fejlesztésekrõl olvashatnak a síelésre vágyók a kékestetõi Déli sípályával és a mátraszentistváni Síparkkal kapcsolatban. A sport menü, síelés almenü alatt megtalálhatóak a friss hírek.
előzmény nincs
43. Nagy Róbert2004.10.30. 09:54:42 
Kedves Bianka!
Ahogy visszaemlékszem tavalyra, nagy fejlõdés indult a mátrában is, véleményem szerint hasonló lendület van az ország más réeszeiben is, csak az idõjárás legyen jó hozzánk, hogy ellát bõséges csapadékkal, vagy fagyos napokkal, ott ahol hóágyúzásra alkalmas pályák vannak.
Itt a Mátrában két csúcs környékén voltak fejlesztések , olvashattad is a sport/sielés menüben
, arra én is kiváncsi leszek hóágyúzni fognak e, mert igazi csapadék eddig nem sok havas napot adott kipróbállni az új pályákat.
Látogass vissza az oldalunkra és mi tájékoztatunk a lehullott hó mennyiségérõl, a sípályák üzemelésérõl használhatóságáról. (hóadat napi háromszor frissül)
Üdv : Szerkesztõk
előzmény nincs
42. Bianka2004.10.25. 21:44:31 
Lassan itt a síszezon és mindenki csúszkálhat akár szánkón, akár sílécen, akár snowboard-on! Hát nem nagy szerû? Vajon hol lesz idén a legnagyobb elõrelépés a magyar sípályák közül? És a külföldiek közül? Az árak mennyiben változnak a tavalyihoz képest? Ezekre a kérdésekre lennék kiváncsi és várom minden segítõkész ember válaszát!
Üdv.: Bianka 21
előzmény nincs
Ha hozzá szeretne szólni, véleményt szeretne írni, esetleg témát létrehozni, akkor azt a bejelentkezés után megteheted. (jobb sáv fent)

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESÕ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz One



GOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplõ tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítõk engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére