2023. március 27. hétfõ (13. hét) van, köszöntjük Hajnalka nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Vendégkönyv

Vélemény írása csak regisztrált tagoknak lehetséges a bejelentkezés után!
21. kiss józsefné2011.01.10. 20:04:59 
Mátrafüreden a Varga vendégházba szeretném köszönetemet kifejezni a szives vendéglátásért. A pénzünkért valóban azt kaptunk amit ajánlottak.Gyönyörü rend és tisztaság.A házigazdák István és kedves felesége Pirike nagyon aranyosak ,közvetlenek. MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI szeretném.köszönet
22. Burián Zsóka2011.01.07. 19:15:58 
Nagyon szeretem a Mátrát. Számomra nagyon kedves, nyugodt hely. Gödöllőn lakom, és jelenleg Gyöngyösre járok a Károly Róbert Főiskolára. Nem véletlenül jelentkeztem ide iskolába. Nagyon megnyugtat a vizsga előtt, ha ránézek a Mátrára, mert mindig nagyon nagy stresszel megyek be olyankor. A másik dolog pedig az, amiért ide jöttem iskolába, hogy iskola után (tanórák után hazafelé utazás előtt, ha időm engedi), az iskolatársaimmal jókat túrázunk a Mátrában, és a hétvégéinkből is pár napot ott töltünk. A Mátrából kiemelkedően kedvencem Kékestető.
23. Tóth Zoltán2010.12.26. 13:39:16 
Az Izabella vendégházat én sem ajánlom senkinek. A tulaj előre elkéri a heti szállás árát. Nekünk 3 nap múlva a 2 éves gyermekünk miatt haza kellett utazni. \"Nagyon\" sajnálták az esetet, de egy árva forintot nem kaptunk vissza. A fotón szereplő kép nem a vendégház. Mögötte van kialakítva egy kevésbé csinos, komfortfokozatban a 80-as évek szamkunkás koliját alulmúló lakrész. A közös konyha inkább nagymamám 60-as évekbeli házát juttatja eszembe. Reggel nyolckor a tulaj már az ablak alatt sepreget, barkácsol, és 3 nap után megkérdezi, hogy elfogyott-e a toalett-papírunk, mert a következő guriga addig nem jár. Egyszóval \"rémálom\" a Peres utcában.
24. erzsebet552010.12.15. 19:05:12 
nagyon tetszik a honlap,minden megtalálható,ami kell.és nagy várakozással készülünk,nem is a karácsonyra,hanem 27.-ére,mikor ujra indulhatunk legkedvesebb helyünkre,mátraházára,ahol az orvos-nővérszállón csodálatos szép környezetben,kényelemben élvezhetjük a következő hetet.8 éve járunk ide,és és nagyon szeretünk itt.busszal minden elérhető,eger,gyöngyös,kis hegyi falvacskák,bizony reggeltől sötétig megyünk minden nap.kedvencünk a mátraházi csülök büfé,ahol már szinte baráti szinten fogadnak bennünket,kedvesen,aranyosan,és finom ételekkel.ugyanez elmondható,és sosem hagyjuk ki, a gyönygösi kulacs étteremről is.csodálatos helyet találtunk 8 éve,a szállás ára nagyon nagyon jó!és a kényelme is!hazaértünk után nem sokkal le is szoktuk foglalni a következő időszakot,de ha tehetjük,többször felmegyünk.mindenkinek szivesen ajánlom,és alig várjuk már,hogy buszra szállhassunk hódmezővásárhelyen,magunk mögött hagyva mindent,és élvezhessük e gyönyörű tájat.még a buszjárat is közvetlen,ott áll meg a szállás előtt.
25. Török Péter2010.12.13. 22:56:51 
Szeretnék egy terméket ajánlani a hógolyózás kedvelőinek!
www.hogolyokeszito.shp.hu

Tisztelettel: Török Péter
26. Hegedűs Ferencné2010.12.02. 21:39:44 
Tisztelt Tulajdonos!
Az abasári Hegedűs Vendégház és Pincefogadó tulajdonosa vagyok.
Érdeklődni szeretnék, hogy a mostaninál bővebb hirdetési megjelenés mennyibe kerülne Önöknél?

Köszönöm válaszát! Hegedűsné
www.abasariszallas.hu
27. Ügyelő2010.11.23. 15:14:33 
A kisvasút szalajkai végállomásán a menetrenddel kapcsolatosan - legalább is a múlt hónapban - semmiféle tájékoztatást nem találtam.
28. Hajunal László2010.11.20. 09:45:11 
A minap az egyik kedves barátommal jártam fent a nyaralónkban. Kedveskedni szerettem volna neki, ezért felajánlottam, hogy az unokáinak vigyünk valódi mátrai forrásvizet. Bár ne tettem volna! Megkerestük a bőgősréti forrást, ami az erdei út árkában, az útelágazástól mintegy 50-60 méter távolságra található. A forrás medencéjének fedelét lezáratlanul találtuk, az aknában több vízbe pusztult, felfúvódott meztelen csigát láttunk.
Mondanom sem kell, a forrásvíz vételből semmi sem lett, a barátom pedig kijelentette, hogy életében többé nem iszik forrásvizet, mert sohasem tudhatja, hogy a vízakna miket tartalmazhat.
Nekem kellett szégyellnem magamat, de igazán nem tudom, hogy ki helyet...
29. Dr.Masznyik Géza2010.11.04. 11:54:28 
Tisztelt Cim !
Mély csalódásomat akarom kifejezni a SÁS-tó és környékéről.2-án ott voltunk a párommal ,a tó állapota rossz,gazdátlan nincs kitakaritva,nem beszéve a hidak állapotáról ami kész tragédia átmenni rajtuk,jó hogy nem esel be a vizbe.Kérném a polgármester hivatalt arra ,hogy a MÁTRA e szép és keresett környezetét tegye renbe,nem beszélve a bódék állapotáról a tó környékén,nem oda illők,pláne az árukinálatuk,rosszabb mint bármelyik kinai bolté a mi a városban van.Még jó hogy nem kellet parkoló dijat fizetni mert nincs miért.Nem is ebédeltünk ott hanem a párommal tovább mentünk Abasárnak és a Szent Anna tónál a kápolnánál ebédeltünk piknik kosárból.Legalább ez a hely még csendes,szép,nem piszkos,karbantartott de azért innen is hiányoltuk a padokat ,lócákat ahol a turista megpihenhet,mint a Sás-tónál is ahol vagy piszkos a pad,nincs háttámlája,eltört szóval nem ragozom,mert nincs mit.
Csak egy gondolat volt részemről,valamit tenni is kellene környzetünkért.Lehet hogy másnak ez nem feltünő,de nekünkaz volt Sás-tó és környéke.Többet oda nem megyünk vissza és mindenkinek elmondjuk ezen rossz tapasztalatokat.
30. András2010.10.01. 15:54:53 
Ajánlanám mindenkinek a mátrakeresztesi Templomvölgy Resortot, aki magas színvonalon, gyönyörű környezetben szeretne pihenni, kikapcsolódni, finomakat enni-inni, mert egy igazi gyöngyszemre találtunk ott nemrégiben. Már le is foglaltuk a következő alkalmat, amikor visszalátogatunk ide!

András

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESÕ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplõ tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítõk engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére