2023. december 10. vasárnap (49. hét) van, köszöntjük Judit nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Vendégkönyv

Vélemény írása csak regisztrált tagoknak lehetséges a bejelentkezés után!
21. Burián Zsóka2011.01.07. 19:15:58 
Nagyon szeretem a Mátrát. Számomra nagyon kedves, nyugodt hely. Gödöllőn lakom, és jelenleg Gyöngyösre járok a Károly Róbert Főiskolára. Nem véletlenül jelentkeztem ide iskolába. Nagyon megnyugtat a vizsga előtt, ha ránézek a Mátrára, mert mindig nagyon nagy stresszel megyek be olyankor. A másik dolog pedig az, amiért ide jöttem iskolába, hogy iskola után (tanórák után hazafelé utazás előtt, ha időm engedi), az iskolatársaimmal jókat túrázunk a Mátrában, és a hétvégéinkből is pár napot ott töltünk. A Mátrából kiemelkedően kedvencem Kékestető.
22. Tóth Zoltán2010.12.26. 13:39:16 
Az Izabella vendégházat én sem ajánlom senkinek. A tulaj előre elkéri a heti szállás árát. Nekünk 3 nap múlva a 2 éves gyermekünk miatt haza kellett utazni. \"Nagyon\" sajnálták az esetet, de egy árva forintot nem kaptunk vissza. A fotón szereplő kép nem a vendégház. Mögötte van kialakítva egy kevésbé csinos, komfortfokozatban a 80-as évek szamkunkás koliját alulmúló lakrész. A közös konyha inkább nagymamám 60-as évekbeli házát juttatja eszembe. Reggel nyolckor a tulaj már az ablak alatt sepreget, barkácsol, és 3 nap után megkérdezi, hogy elfogyott-e a toalett-papírunk, mert a következő guriga addig nem jár. Egyszóval \"rémálom\" a Peres utcában.
23. erzsebet552010.12.15. 19:05:12 
nagyon tetszik a honlap,minden megtalálható,ami kell.és nagy várakozással készülünk,nem is a karácsonyra,hanem 27.-ére,mikor ujra indulhatunk legkedvesebb helyünkre,mátraházára,ahol az orvos-nővérszállón csodálatos szép környezetben,kényelemben élvezhetjük a következő hetet.8 éve járunk ide,és és nagyon szeretünk itt.busszal minden elérhető,eger,gyöngyös,kis hegyi falvacskák,bizony reggeltől sötétig megyünk minden nap.kedvencünk a mátraházi csülök büfé,ahol már szinte baráti szinten fogadnak bennünket,kedvesen,aranyosan,és finom ételekkel.ugyanez elmondható,és sosem hagyjuk ki, a gyönygösi kulacs étteremről is.csodálatos helyet találtunk 8 éve,a szállás ára nagyon nagyon jó!és a kényelme is!hazaértünk után nem sokkal le is szoktuk foglalni a következő időszakot,de ha tehetjük,többször felmegyünk.mindenkinek szivesen ajánlom,és alig várjuk már,hogy buszra szállhassunk hódmezővásárhelyen,magunk mögött hagyva mindent,és élvezhessük e gyönyörű tájat.még a buszjárat is közvetlen,ott áll meg a szállás előtt.
24. Török Péter2010.12.13. 22:56:51 
Szeretnék egy terméket ajánlani a hógolyózás kedvelőinek!
www.hogolyokeszito.shp.hu

Tisztelettel: Török Péter
25. Hegedűs Ferencné2010.12.02. 21:39:44 
Tisztelt Tulajdonos!
Az abasári Hegedűs Vendégház és Pincefogadó tulajdonosa vagyok.
Érdeklődni szeretnék, hogy a mostaninál bővebb hirdetési megjelenés mennyibe kerülne Önöknél?

Köszönöm válaszát! Hegedűsné
www.abasariszallas.hu
26. Ügyelő2010.11.23. 15:14:33 
A kisvasút szalajkai végállomásán a menetrenddel kapcsolatosan - legalább is a múlt hónapban - semmiféle tájékoztatást nem találtam.
27. Hajunal László2010.11.20. 09:45:11 
A minap az egyik kedves barátommal jártam fent a nyaralónkban. Kedveskedni szerettem volna neki, ezért felajánlottam, hogy az unokáinak vigyünk valódi mátrai forrásvizet. Bár ne tettem volna! Megkerestük a bőgősréti forrást, ami az erdei út árkában, az útelágazástól mintegy 50-60 méter távolságra található. A forrás medencéjének fedelét lezáratlanul találtuk, az aknában több vízbe pusztult, felfúvódott meztelen csigát láttunk.
Mondanom sem kell, a forrásvíz vételből semmi sem lett, a barátom pedig kijelentette, hogy életében többé nem iszik forrásvizet, mert sohasem tudhatja, hogy a vízakna miket tartalmazhat.
Nekem kellett szégyellnem magamat, de igazán nem tudom, hogy ki helyet...
28. Dr.Masznyik Géza2010.11.04. 11:54:28 
Tisztelt Cim !
Mély csalódásomat akarom kifejezni a SÁS-tó és környékéről.2-án ott voltunk a párommal ,a tó állapota rossz,gazdátlan nincs kitakaritva,nem beszéve a hidak állapotáról ami kész tragédia átmenni rajtuk,jó hogy nem esel be a vizbe.Kérném a polgármester hivatalt arra ,hogy a MÁTRA e szép és keresett környezetét tegye renbe,nem beszélve a bódék állapotáról a tó környékén,nem oda illők,pláne az árukinálatuk,rosszabb mint bármelyik kinai bolté a mi a városban van.Még jó hogy nem kellet parkoló dijat fizetni mert nincs miért.Nem is ebédeltünk ott hanem a párommal tovább mentünk Abasárnak és a Szent Anna tónál a kápolnánál ebédeltünk piknik kosárból.Legalább ez a hely még csendes,szép,nem piszkos,karbantartott de azért innen is hiányoltuk a padokat ,lócákat ahol a turista megpihenhet,mint a Sás-tónál is ahol vagy piszkos a pad,nincs háttámlája,eltört szóval nem ragozom,mert nincs mit.
Csak egy gondolat volt részemről,valamit tenni is kellene környzetünkért.Lehet hogy másnak ez nem feltünő,de nekünkaz volt Sás-tó és környéke.Többet oda nem megyünk vissza és mindenkinek elmondjuk ezen rossz tapasztalatokat.
29. András2010.10.01. 15:54:53 
Ajánlanám mindenkinek a mátrakeresztesi Templomvölgy Resortot, aki magas színvonalon, gyönyörű környezetben szeretne pihenni, kikapcsolódni, finomakat enni-inni, mert egy igazi gyöngyszemre találtunk ott nemrégiben. Már le is foglaltuk a következő alkalmat, amikor visszalátogatunk ide!

András
30. István2010.09.02. 15:13:43 
Szívem csücske a mátra, és igyekszem minél gyakrabban ellátogatni oda, és igen, ritka prfi a honlap! Ha nem lennék megrögzött szegedi lokálpatrióta odaköltöznék. Bár egy hegyoldali nyaralón még gondolkodom.

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESÕ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplõ tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítõk engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére