2021. szeptember 25. szombat (38. hét) van, köszöntjük Eufrozina, Kende nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Gasztronómia

Mátraaljai Borok Háza


Mátraaljai Borok Háza
Mátra - BorkínálatA térségben készült kitűnő borok gyűjtőhelyeként funkcionál a Mátraaljai Borok Háza, Gyöngyösön a Fő tér 10. szám alatt. Az üzletben a borvidék termelőinek több mint 100-féle minőségi palackozott bora kapható. Kínálunk továbbá poharakat, dekantáló üvegeket, dugóhúzókat, egyéb kellékeket. A kiváló minőségű borokat, melyek között több díjnyertes is található, kedvező áron kaphatjuk meg szakszerű és udvarias kiszolgálás mellett. A borok kiválasztását megkönnyíti, hogy vásárlás előtt megkóstolhatók. Az üzlethelyiség alatt hangulatos pince húzódik, ahol előadással egybekötött borkóstolásra várunk csoportokat, családokat, baráti társaságokat. A borok mellé sajtokat szolgálunk fel.
Mátra - Spisák István borász-sommelierA Borok Háza 2002 augusztusa óta új, fiatal és lendületes irányítással működik. Az üzlet vezetője Spisák István borász-sommelier. Az üzlet célja a térség minőségi borainak megismertetése Mátraalján, országszerte és külföldön egyaránt; valamint a még kevésbé ismert, de tehetséges termelők borainak nagyközönség elé tárása. Emellett fontosnak tartjuk a kultúrált borfogyasztás szélesebb körben történő elterjesztését is.

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESŐ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére