2021. augusztus 4. szerda (31. hét) van, köszöntjük Dominika, Domonkos nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Várak a Mátrában jelvényszerző túramozgalom

6. mosómedve2005.02.19. 22:14:58 
Az új Mátra térkép is tiltott területnek jelzi a Hajnács-kő környékét, ahol az 1.sz. Vár-pont van. Ezt a leírás is említi. Nem lenne-e célszerű a kódot a leírásban is szereplő létránál, a kerítésen kívül elhelyezni. Aki eddig eljut, az már úgyis majdnem a célnál van, és talán nem akar mindenki kockáztatni egy esetleges büntetést, vagy egy megalázó kioktatást. Persze így is leszünk jónéhányan, akik vállaljuk a "veszélyt". És még egy vélemény: ha az igazolófüzet megjelenik, jó lenne, ha a térképhez hasonlóan azt is meg lehetne rendelni itt a honlapon.
előzmény nincs
5. Simon Péter2005.01.12. 00:17:00 
Felkerült honlapunkra a Várak a Mátrában jelvényszerző túramozgalom
felkeresendő várainak listája, részletesen leírt megközelítési
lehetőségekkel. A túramozgalom előreláthatóan április 2-án, a "Mátrai
túramozgalmak hétvégéjén" fog elindulni.
előzmény nincs
4. Simon Péter2005.01.04. 22:37:47 
Kedves Mosómedve!

A pontok listája hamarosan (néhány napon belül) fölkerül a honlapra, mégpedig az ajánlott megközelítési útvonallal együtt.
előzmény: 3. mosómedve
3. mosómedve2005.01.04. 22:26:05 
Mint a "Várak a Börzsönyben" egyik teljesítője, örömmel olvastam az új mátrai túramozgalom indulását. Addig is, amíg az igazolófüzet elkészül, jó lenne a felkeresendő helyek listáját a honlapon közzétenni, hogy a túrák tervezését, esetleg már a túrázást is megkezdhessük, a püttyöket majd utólag is be lehet rajzolni a füzetbe.
előzmény nincs
2. mosómedve2005.01.04. 22:21:42 
Mint a "Várak a Börzsönyben" egyik teljesítője(az összes pontot + a 2 ráadáspontot is felkerestem)örömmel olvastam az új túr indulását. Addig is, amíg az igazolófüzet kapható lesz, jó lenne a honlapon a felkeresenfő várak listáját közzétenni, hogy a túrák tervezését vagy akár a pontok felkeresését el lehessen kezdeni, a püttyöket majd utólag is berajzolhatjuk a füzetbe.
előzmény nincs
1. Simon Péter2005.01.04. 13:25:52 
Kedves Olvasók!

Itt mondahatják el véleményüket és itt kérdezhetnek az év első felében induló Várak a Mátrában jelvényszerző túramozgalommal kapcsolatban. A felmerülő kérdésekre igyekszünk mihamarabb válaszolni, és természetesen egymás közötti tapasztalatcserére is lehetőség nyílik itt.
előzmény nincs
Ha hozzá szeretne szólni, véleményt szeretne írni, esetleg témát létrehozni, akkor azt a bejelentkezés után megteheti. (jobb sáv fent)

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESŐ


településen

HIRDETÉS

ELFOGADÓHELYEK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére