2020. július 6. hétfő (28. hét) van, köszöntjük Csaba nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Vélemények a Mátrában található szállás- és vendéglátó helyekről

9. Andi2003.07.28. 22:35:31 
Kedves Névtelen, aki az Anti-PARLAGFŰ csoport nevében ajánlgatod a férjemet! (Vagy talán Antinak hívnak, és a PARLAGFŰ csoporthoz tartozol?) Ha hozzászólásodat viccnek szántad, akkor nagyon gyenge, mert szerintem ezt rajtunk kívül senki nem értheti (mi sem). Ha meg komolyan gondoltad, akkor előtte illett volna a Petivel egyeztetned, vagy legalább szólhattál volna neki, hogy ezentúl a méteres parlagfüvek hozzá tartoznak… Azért az allergiások megnyugtatására szeretném elmondani, hogy a mi házunk táján nincsen parlagfű. Mások kertjét pedig sajnos nincs időnk kapálni, sőt még arra sincs időnk, hogy kaszásokat szervezzünk. Szerintem a parlagfű ellen elsősorban az allergiásoknak kellene összefogniuk, esetleg tényleg alakíthatnának egy egyesületet, és az önkormányzatokkal összefogva megszervezhetnék, hogy „Senki földjén” közhasznú munkások és önkéntesek nekiessenek a gyomoknak, persze még a virágzás előtt… Találtam egy honlapot a témával kapcsolatban, ha valakit esetleg bővebben érdekel, hogy hogyan lehetne a parlagfűtől megszabadulni, az itt azt is megtalálja (és még nagyon sok hasznos dolgot): www.parlagfu.hu Elnézést kérek mindenkitől, aki itt a mátrai szálláshelyekről szeretne olvasni, és cseppet sem kíváncsi a fentiekre, de ezt azért nem hagyhattam szó nélkül. Simon Péter a „PARLAGFŰ ügy” nélkül is épp elég elfoglalt, ebben nem Ő az illetékes.
előzmény: 8. Anti - PARLAGFŰ csoport
8. Anti - PARLAGFŰ csoport2003.07.27. 15:31:00 
PARLAGFŰ ügy Simon Péterhez tartozik. Ebben ő az illetékes. Neki jelentsetek minden olyan helyet, ahol PARLAGFÜvet láttok! Pláne ha azok méteresek.
előzmény: 6. Fehér György Miklós
7. Eszter2003.07.22. 11:08:40 
Kedves Fehér György Miklós! Sajnálom, hogy ezt a fórumot kevesen olvassák, és főleg nem azok, akiknek kellene. A parlagfű szép kis hazánkban mindenütt probléma, pedig a szakértők állítják, hogy 5-6 év alatt rendszeres kaszálással ki lehetne irtani. Tudjuk, hogy az Ön által jelzett három gyönyörű környezetben fekvő falunak alig van néhány száz állandó lakosa. Nekik is kellene tenni ez ellen, meg persze azoknak is, akinek hétvégi házuk van idefenn. Szóvá kellene ezt tenni mindenhol és mindenkinek, meg persze tenni is valamit az ügy érdekében. Aki olvassa, az küldjön üzenetet a helyi Polgármesteri Hivatalnak. Hátha történik valami........
előzmény nincs
6. Fehér György Miklós2003.07.08. 14:40:46 
PARLAGFŰ-VESZÉLY!!! Bocsánat, nem szálláshelyről írnék, de olyan dologról. ami elveheti a látogatók kedvét a szállások igénybevételétől. Mátraszentimrén, Mátraszentistvánon és Mátraszentlászlóm járva az utak mentén több helyen láttunk méteresre nőtt PARLAGFÜVET!!! Ki tud valamit tenni ellene? Szép a Mátra, érdemes lenne tenni érte! Üdvözlettel: Fehér György Miklós zeneszerző
előzmény nincs
5. Varga Katalin2003.06.04. 17:07:06 
Itt töltöttem egy kellemes hétvégét Gyöngyösön a családommal a Hotel Opál szállodában. A szálloda három csillagos, de sok tekintetben már négy csillagos kategóriába is tartozhatna. A szobák nagyon barátságosak, teljesen felszereltek. Rendelkezik szaunával és konditeremmel is, ami Gyöngyösön nem általános szolgáltatás. Emellett még az autónk is biztonságban volt. Mindenki nagyon kedves, udvarias volt. Sajnos jóval korábban kellett lefoglalni, mert igen sok vendég van. Remélem ezt a színvonalat továbbra is tartani fogják. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
előzmény nincs
4. Telegdi Dávid2003.06.02. 15:03:51 
Mindenkinek ajánlani tudom a Mátraházán található Hotel Ózont. A szálloda két- és háromcsillagos részből áll, a háromcsillagos is elfogadható áron vehető igénybe. Ráadásul ebben az épületben számos olyan eréklyes szoba is található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Kékesre. Nem ragozom tovább, tényleg csak jót tudok mondani róla.
előzmény nincs
3. Bieber Norbert2003.05.26. 01:45:52 
A Mátraszentlászlói magánházat ajánlom mindenkinek a figyelmébe. Kényelmes és tágas, a környék nyugodt, gyönyörű helyen van és csodálatos a kilátás a naplementére és a környező hegyekre. Gyönyörű hetet töltöttem itt családommal.
előzmény nincs
2. Dr. Sztrilich András2003.05.25. 22:29:48 
Mátrafüreden a Hotel Avar tartja elfogadható színvonalát és kedvező árát. Étterme sajnos továbbra sem ajánlott. A legjobb tócsni a Tornyos Panzió éttermében, a kisvasút végállomása mellett ehető. A Feketerigó konyhája kicsit visszaesett, bár a rántotthús továbbra is megbízhatóan jó. A Benevár étterem maradt a csoportokat kiszolgáló nagyüzem.
előzmény nincs
1. Marosi Márk2003.05.10. 18:32:57 
Írd le véleményed a vendéglátó egységekkel kapcsolatban.
előzmény nincs
Ha hozzá szeretne szólni, véleményt szeretne írni, esetleg témát létrehozni, akkor azt a bejelentkezés után megteheti. (jobb sáv fent)

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESŐ


településen

HIRDETÉS

ELFOGADÓHELYEK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére