2020. február 22. szombat (08. hét) van, köszöntjük Gerzson nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Vélemények a Mátrában található szállás- és vendéglátó helyekről

19. Marosi Márk2003.10.07. 16:27:09 
Szia Snefi! Tudom ajánlani Galyatetőről a kék sávon sétálva észak felé több szép kilátás is adódik, a piros kereszten kelet felé a Rudolf-tanyai elágazónál van a Mátra keleti részére csodálatos kilátás. Egy kicsit távolabb a kék sávon, illetve a kék háromszög jelzésen lehet eljutni az Ágasvárra, ahol szintén nagyszerű kiltásban lehet részesülni. Üdv.: a Szerkesztők
előzmény: 18. snefi
18. snefi2003.10.07. 13:27:02 
Hello a hetvegen elatogatunk a matraba es a Két Kántor Vendégház-at nezutuk ki szalasnak, esetleg van tapasztalata valakinek a szalasal kapcsolatban? Esetleg valaki tudna szep kilatashoz vezeto utakat irni? udv:Snefi
előzmény nincs
17. snefi2003.10.07. 13:13:32 
Hello a hetvegen elatogatunk a matraba es a Két Kántor Vendégház-at nezutuk ki szalasnak, esetleg van tapasztalata valakinek a szalasal kapcsolatban? Esetleg valaki tudna szep kilatashoz vezeto utakat irni? udv:Snefi
előzmény nincs
16. Szabó Norbert2003.10.01. 16:02:04 
A múlt hétvégén szálltam meg a parádsasvári Túra Kempingben. 3 csodálatos napot töltöttem ott, nagyon szép a környezet, a kemping barátságos és nem utolsósorban olcsó is. Nekem nagyon tetszett.
előzmény nincs
15. Simon Péter2003.09.18. 23:07:24 
Kedves Gábor! Köszönöm értékes hozzászólását. Azt hiszem, hogy szerkesztőtársaim nevében is megígérhetem: a jövő évi "parlagfű-irtó szezonra" megpróbálunk valamelyest felkészülni a témából (sajna ebben nem vagyunk szakértők), és igyekszünk hasznos információkkal szolgálni a parlagfű elleni küzdelemhez is.
előzmény: 14. Gábor
14. Gábor2003.09.18. 22:23:54 
Kedves Andrea! Nem szívesen írok semmilyen negatívumot sem a remek oldal, sem a szerkesztői vonatkozásában, hiszen rendkívül hasznos és sok munkát tükröző portálról van szó. Sőt Ön nem is szerkesztő. De ahogy Ön - nyilván joggal - nem hagyhatta szó nélkül azt a megjegyzést, amire reagált, én sem tudom szó nélkül hagyni azt Ön meglehetősen butára sikerült mondatát, miszerint "a parlagfű ellen elsősorban az allergiásoknak kellene összefogniuk". Ne haragudjon, de ehhez fogható ostobaságot ritkán olvas az ember. Ez olyan mintha mondjuk Ön eltörné a lábát, és a rendelőben az orvos azt közölné, hogy nem foglalkozik a gipszeléssel, forduljon inkább a törött lábúak érdekvédelmi szervezetéhez, fogjon össze azokkal és rendezzék maguknak a problámát. A Mátrába nagyon sokan a tiszta levegő és a csak kisebb mértékben pollenszennyezett környezet miatt járnak. Magyarországon az allergiások száma meghaladja a milliós nagyságrendet, és nem meglepő módon arányuk felülreprezentált a magyar középhegységekben pihenő és túrázó belföldi vendégek között. Az Önök, ott élők kollektív felelőssége - sőt érdeke is - hogy ehhez a kérdéshez az Ön hozzászólásában tükrözöttnél érettebb módon viszonyuljanak. Senki nem azt kérte számon, hogy az Ön kertjében nőne a parlagfű, de a cél az, hogy a szép mátrai falvakban egyáltalán ne fordulhassnak elő ilyen jellegű problémák, és az erre való figyelemfelhívás ezen oldal szerkesztőinek is - mint bizonyos mértékben mégiscsak véleményformáló tényezőknek - célja kell hogy legyen. Vagy ha Önt hidegen hagyja a probléma - mivel mondjuk családi környezetében MÉG nincs allergiás - akkor legalább az ilyen szinvonalú megjegyzésektől tartózkodjon.
előzmény: 9. Andi
13. Szarvák Tibor2003.08.13. 10:17:35 
Szálláshelyek és vendéglátóhelyek kapcsán néhány gondolat a Mátra turizmusáról (egy hét tapasztalata): Meglepett, hogy a Mátra még mindig alig csalogat ide turistákat. Ezt egy turizmusban dolgozó úgy fogalmazta meg, hogy az emberek nem tudják mit lehet itt csinálni a zöldön kívül. Jelzésértékű, hogy a híres betyárról elnevezett vendéglőben csak hétvégén van meleg konyha, mert ,,akkor éri meg". Mátraszentimrén viszont a két nagy abc bezár hétvégén napközben (fiatal német turisták maradtak hoppon emiatt). Szóval további öteletek (helyi hozzáadott érték) és marketing kell ahhoz, hogy új kíváncsiskodók is megszeressék a Mátrát.
előzmény nincs
12. Szarvák Tibor2003.08.11. 09:50:42 
Mi gyerekbarát szálláshelyet kerestünk a neten. Meglepve láttuk, hogy ilyet típusú szállások meglehetősen ritkák (a Tiszántúlon) és drágák. Végül a mátraszentimrei Hotel NArádban kötöttünk ki. Mindenkinek ajánlhatom: figyelmesek, türelmesek, aránylag olcsóak, gyerekjátékokban gazdagok. Kirándulásaink alkalmával szintúgy pozitív élményt szereztünk a recski Liget vendéglőben.
előzmény nincs
11. Simon Péter2003.08.02. 18:12:15 
Jól főznek és hangulatos hely egyébként a Kékes téri Aranypince kisvendéglő is Gyöngyösön. Amióta a Hanisz téri pizzéria "Mix" lett, szerintem sz@r a pizza, pedig előtte (Piazza pizzériaként) nagyon finom volt.
előzmény nincs
10. Simon Péter2003.07.30. 10:05:55 
Kanyarodjunk vissza a fórum eredeti témájához. Gyöngyösön a Kulacs étteremben (a Postával átellenben, a Páter Kis Szaléz utcán található) isteni brassóit főznek, messze földön nem ettem ettől jobbat.
előzmény nincs
Ha hozzá szeretne szólni, véleményt szeretne írni, esetleg témát létrehozni, akkor azt a bejelentkezés után megteheti. (jobb sáv fent)

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESŐ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére