2020. február 24. hétfő (09. hét) van, köszöntjük Mátyás nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Vélemények a Mátrában található szállás- és vendéglátó helyekről

29. Misa2004.02.12. 16:52:26 
Én szinte az összes mátraházi szállást kipróbáltam, és a Bérc hotelt ajánlom, az van a legjobban felszerelve.
előzmény: 28. Erik
28. Erik2004.02.04. 13:56:06 
Üdv Mindenkinek!
Szállás ügyben szeretnék tanácsot kérni. A barátnőmmel szeretnék egy-két napot eltölteni a Mátrában, de nem tudom igazán melyik szállást válasszam. Ha valaki tanácsot tudna adni, szívesen venném.
előzmény nincs
27. Gábor2004.02.02. 19:33:08 
Remek hétvégét töltöttünk a Mátrában, a túrákról már írtam a másik fórumban, most a szállástapasztalatokról: első nap a mátraházi Pagoda-panzióban szálltunk meg, számunkra nem volt szimpatikus hely. Este érkeztünk, és két hatalmas, szabadon kószáló farkaskutya fogadott bennünket nagy ugatás közepette, állítólag jámbor jószágok (a panzióhoz tartoznak), dehát első látásra (sem) ezt a képet mutatták. Gyakorlatilag utunkat állták ugatva, és így telt el kb. 3-4 perc, míg elő nem jött egy melegítős biztonsági őr (recepciós este/éjjel nincsen); őszintén szólva sok szálláshelyre érkeztem már meg Magyarországon, de ilyen típusú fogadtatásra nem emlékszem, hihetetlen volt. Maga a panzió a fentieken túlmenően átlagos, számunkra kissé nyomasztó hangulatú. A második estét Mátraszentimrén töltöttük a Silver Club Hotel szálláshelyen. Színvonalas szállás, jól felszerelt, tágas apartmanok vannak konyhával, eszközökkel, stb. Mátraszentimre egyébként is jó fekvésű, de a Silver még ráadásul egy gyönyörű bükkös szélén van. Remek ár-érték arány, kedves és segítőkész személyzet, korrekt hozzáállás. A Narád éttermében vacsoráztunk, jóra számítottunk és nem is okozott csalódást, a finom ételekért még a hangos, enyhén lakodalmas-rock beütésű élőzenét is megéri elviselni. A pincérek velünk kedvesek voltak.
előzmény nincs
26. Nagy Róbert2004.02.02. 17:14:23 
Huszár István !
Ha nosztalgiázni támad kedve....és a szemét is jól akarja lakatni, a gasztronómia menü-ben az ételek fotója is megtaláható. :o)
előzmény nincs
25. Simon Péter2004.02.02. 09:42:26 
A Vöröskő étteremben én is voltam már párszor és mindenkinek csak ajánlani tudom!
előzmény nincs
24. Huszár István2004.02.01. 19:38:08 
Mátraszentimrén található a Csőrgő vendéglő, nekem kellemtlen emlékem van vele kapcsolatban. Szállásadónk javasolta, hogy beszéljünk vele mivel mi 8-n vagyunk (2 család 2-2 gyerek, 2-2 felnőtt) és nincsen túlságosan sok hely a vendéglőben. Így tettünk Ő ajánlott két időpontot mi elfogadtuk az este 7-re szólót. Háromnegyed hétkor megjelentünk farkaséhesen az egész napi szánkózás után és sajnálattal közölte a fél hatra bejelentkezett csoportja még nem érkezett meg, de menjünk( ne maradjunk ott) vissza 7-re. Megkérdeztem, hogy negyedóra alatt ideérnek és megvacsoráznak? Hát erre nem volt semmilyen válasz így a magunkkal hozottból laktunk jól. Sajnos a Szlovák csárda felújítás alatt van.
A szánkópálya nagyszerű Mátraszentimrén a Narád Hotel mellett. Ha valaki a jelenleg használaton kívüli sípályára elmegy ott is kiválót lehet szánkózni, csúszni.
Melegen tudom ajánlani Havlik Pál magánszálláshelyét. Rend, tisztaság, meleg és kedvesség fogadja a vendéget.
Február 1-n az ebédet már nem Mátraszentimrén ettük meg. Vöröskő Étterem Mátraszentlászló. Fantasztikusan finom, hatalmas adag. Sertésborda Vöröskő módra, erdei borzas. Bátran merem ajánlani csak arra kell vigyázni szát ne repedjen a nadrág az emberen.
előzmény nincs
23. Nagy Róbert2003.10.22. 15:33:04 
A mátraljai borokról olvashattok a gasztronómia menü alatt :o) Borok Házáról is
előzmény: 22. Medveczky György
22. Medveczky György2003.10.22. 12:39:59 
A borról még nem esett szó. Nagyon-nagyon ajánlom a Gyöngyös Fő-téren nyílt szaküzletet, ahol egyre több kiváló palackozott mátraaljai bort lehet vásárolni, és hétvége tájékán kóstolni is, meglepően kedvező áron. Az üzlet egyik dolgozója kiváló szakember, én sokat tanultam tőle borokról. Egy rossz tapasztalatom is van, néhány hete a Sárhegy oldalában lévő borsorra tévedtünk. Egy úriember megszóllított minket (mint később kiderült kecskeméti vállalkozó), és végigvezetett egy gigantikus méretű pincén, majd valami alföldi cefreborszerűségeket ,,kóstoltunk'' nála. A fickó különben azt állította, hogy mátraaljai falvakból vásárolja a bort, vagy szőlőt, de nem mert egyetlen konkrét települést sem említeni. Legyetek résen!
előzmény nincs
21. Perla.2003.10.17. 09:13:14 
Szilveszterre ezt a szállodát néztem ki magunknak. Bár még nem tudok semmi konkrétat, de elolvastam a véleményed, és látom nagyon pozitív. Szeretném ha felvennénk a kapcsolatot ha neked is lehetséges, és elmondanád a véleményed. Az E-mail címem perla36@freemail.hu Köszi.
előzmény: 5. Varga Katalin
20. snefi2003.10.13. 11:56:38 
Hello a Ket kantor vendeghaz nagyon tetszet, kellemes kornyezet jo hangulat, szoval csak ajanlani tudom. :) A taj gyonyoru bar hianyoltam a nagy kihelyezett terkepeket. A Rudolf tanyai elagazo tenyleg szep volt! :) Udv:Snefi
előzmény nincs
Ha hozzá szeretne szólni, véleményt szeretne írni, esetleg témát létrehozni, akkor azt a bejelentkezés után megteheti. (jobb sáv fent)

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESŐ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére