2024. május 21. kedd (21. hét) van, köszöntjük Konstantin nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Vélemények a Mátrában található szállás- és vendéglátó helyekrõl

408. Klárifári2016.05.09. 19:59:38 
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy vadkempingezes lehetséges e a Mátrában? Van e kijelölt terület illetve engedélyt hol lehet kérni? Ha bárki tud valamiféle irányt mutatni annak elõre is nagyon szépen köszönöm! :)
előzmény nincs
407. Klárifári2016.05.09. 19:44:21 
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy vadkempingezes lehetséges e a Mátrában? Van e kijelölt terület illetve engedélyt hol lehet kérni? Ha bárki tud valamiféle irányt mutatni annak elõre is nagyon szépen köszönöm! :)
előzmény nincs
406. Törökné Kis gyöngyi2014.06.06. 10:23:49 
Egy elsõs osztállyal Mátraszenistvánon jártunk a Gyopár vendégházban. Minden tökéletes volt a szállástól kezdve az ellátásig. Nagyon finom ételeket ettünk, a gyerekek sok-sok szeretetet és törõdést kaptak a Kanizsa házaspár és lányuk Betti részérõl.Nagyon- nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszajövünk!
Törökné Kis Gyöngyi
előzmény: 405. 30421
405. evijozsi2011.08.09. 13:46:25 
Érdeklõdnék, volt valaki a közelmúltban a Hotel Gyöngyvirágban,vagy a Füredhotelben mik a tapasztalatok. Szeretnénk menni s valami jó szállást találni. köszönöm
előzmény nincs
404. Tóth Orsolya2011.05.09. 17:41:20 
Szerintem ugyanazt találtuk meg mi is!
Nekünk is nagyon tetszett! :)

előzmény: 403. Kovács Sándor
403. Kovács Sándor2010.11.11. 17:48:47 
Végre rátaláltunk Bagolyirtáson a HEGYILEVEGÕ panzióra ahol nincs kötelezõ reggeli, nincs kötelezõ étkezés, mi magunk fõzhetünk, vagy ha nincs kedvünk akkor megfõzik részünkre amit szeretnénk! Nagy baráti társasággal túrázás után letudunk ülni a kandalló mellé kártyázni, beszélgetni.
előzmény nincs
402. én2010.11.07. 13:41:20 
Mátraderecskén voltunk egy vengégházban. Szép volt, tiszta volt, csak nagyon hideg volt a ház.
Kb. 5-10 fok volt a házban és azt velünk fûttette fel a szállásadó. így 5000,-Ft volt 2 napra csak a fûtés. (fogyasztás alapján). És ezt csak a végén közölték velünk. Szóval nem ajánlom.
előzmény nincs
401. hm2010.10.17. 20:40:07 
Most hétvégén voltunk Mátrafüreden a Malom Fogadóban. Hát eléggé a 70-es években találtuk magunkat, kívülrõl elég pofásnak néz ki a fogadó, de belül minden a gyerekkorom turistaszállóit idézte. Úgy éreztük magunkat, mintha egy kempingben lettünk volna. A szoba tiszta volt, csak a lepedõ és a takaró volt gyerekméretû...az ágy két-harmadáig tartott a lepedõ, ami szépen össze is gyûrõdik reggelre. (ajánlom a hálózsákot, ott legalább tudod, mivel érintkezik a tested...) Felháborítónak tartom, hogy reggelizni csak 8-9 között lehet, vacsorázni pedig 6-7 között! A háromfogást úgy értelmezik hogy a köret és a feltét külön fogásnak veszik. A kancsó víz nagyon édes a vacsora mellé, de mi van, ha valaki meginna egy pohár bort?
De legalább akkor még volt víz! Szombat este fél 10-tõl másnap 10-ig nem volt víz vmi csõtörés miatt. Nálunk is szokott lenni csõtörés, de érdekes módon két-három óra alatt kijavítják, vagy ha mégsem sikerül, akkor küldenek egy lajtos kocsit. Nagyon romantikus ásványvízzel fogat mosni illetve wc-t öblíteni.
Hogy-hogy a Mátrában még nem ismerik a festéket és az ecsetet? Ennyi rozsdás kerítést, szétmállott kerti bútort, szétrohadt minigolf pályát még életemben nem láttam. Sástónál kirándultunk, a kilátóból tényleg csodás a kilátás (bár elsõre nem értettük, hogy miért pont a Kékes alatt van felszíni kõfejtés - késõbb jöttünk rá, hogy ez egy "gusztusos" bob-pálya...), de a fúrótoronyból átmenekített kilátó is megérne egy festést és könyörgöm, valaki újítsa már fel a SÁSTÓ feliratot a kilátó homlokzatán! Kiemelt turistaközpontnak hívatja magát a Mátra, közben a sástói kilátó eléggé gázos. Mit szól ehhez egy külföldi. És azok a bóvlik? Nem hiszem hogy túl felemelõ látvány 2010-ben a mûanyag zacskóból horgolt kisterítõk látványa!
Egy pozitívum azért akadt! A Benevár étteremben finomat és jó sokat ehettünk! Köszönjük Nekik!
Azonban összességében az volt az érzésünk, hogy itt senkit nem érdekel a környezet, nem zavar senkit milyen állapotba kerül Magyarország egyik "állítólag" frekventált turista helye. Az itt fórumozók mind csak ömlengenek róla, ha a gyerekkorunkba akarunk visszacsöppeni, akkor tényleg fenomenális, csak azóta senki nem újított fel semmit. Sajnálom, hogy hagyják így lerohadni ezt a vidéket...
előzmény nincs
398. répás józsefné2010.10.04. 09:28:52 
hosszu-hosszu évek óta vagyunk a mátra szerelmesei,és nem is vágyunk máshova,mert ennél szebb hely nincs.mátraházán a gyógyintézet orvos-nõvérszállóján lakunk ottlétünk alatt,évente 2-3 szor felmegyünk ha tehetjük.nagyon meg vagyunk elégedve szállásunkkal,nyáron az olcsóbb részét vesszük igénybe,karácsony után a szilvesztert is fent töltve a kétágyas,gyönyörûen felujitott szbát választjuk,fürdõszoba,hûtõ,tv,minden szép és elegéns.mellette a kis bolt is nagyon jó,nem kell máshonnan cipelnünk az ennivalót.autóbusszal innen mindenhova eljutunk,eger,mátraszentimre,gyöngyös,kékestetõ,ezeket a helyeket mindig bejárjuk.jólesik utána visszaérni mátraházára,és a nagyon nagyon kedves Csülök büfébe csillapitani éhségünket,szomjunkat.a tulajdonosok kedvessége kimondhatatlan,az évek alatt nagyon megszerettük õket,árak elfogadhatóak,nagyon finomakat készitenek.másik kedvenc helyünk a gyöngyösi KULACS étterem,szintén az olcsó,és nagyon finom ételei miatt ezt sem hagyjuk ki sosem.itt is nagy kedvességgel fogadnak minket a tulajdonosok,mint az alföldrõl visszatérõ kedves vendégeket.ez nagyon jólesik.nagyon sokat,egész nap megyünk,megyünk,nem gyõzünk betelni e táj szépségével,az emberek kedvességével. a Mátraházi orvos és nõvérszálló pedig nagyon nagyon kedves helyünk,szobafoglalás mindig rendben volt, az ügyintézõk nagyon nagyon kedvesek,és nem utolsósorban a szobaárak szerintem nagyon nagyon barátságosak!!!!!!!!!!!!!!köszönet mindenért az ottani embereknek,és reméljük,hogy dec.27.-én ujra buszra ülünk,most már családostól,hogy egy gyönyörû hetet eltöltsünk itt.mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
előzmény nincs
394. Ládi István2010.08.28. 07:32:51 
Tegnap ismét megerõsítést nyert számomra a már több éves véleményem: a recski Liget Fogadó konyhája a legjobb a környéken.
előzmény nincs
Ha hozzá szeretne szólni, véleményt szeretne írni, esetleg témát létrehozni, akkor azt a bejelentkezés után megteheted. (jobb sáv fent)

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESÕ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz One



GOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplõ tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítõk engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére