2020. június 7. vasárnap (23. hét) van, köszöntjük Róbert nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Mátra Fesztivál

112. Jurij2005.01.12. 13:23:32 
Hali!Meglehetne tudakolni hogy idén is lesz-e Mátra Fesztivál?Ha igen akkor kb mikorra várható?Csak azért,hogy nem fog-e a többi fesztivállal ütközni?(pl:Sziget,VOLT...stb)Választ előre is köszi!
Ja amúgy a tavalyi király volt főleg a Republic!
előzmény nincs
111. szervezők2004.12.29. 17:47:55 
Sziasztok Hydrox zenekar! Nagyon sajna, hogy nem tudtunk rólatok, tényleg szívesen meghívtunk volna Titeket! Bár a jövő évre más zenekart terveztünk, de mindentől függetlenül áll a meghívásunk a fesztiválra. Küldjétek el nekünk a lemezeteket és...!
Békés Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Esztendőt Kívánunk Nektek!
előzmény nincs
110. Fefe2004.12.21. 01:27:56 
Halihó!

Információ híján az idén lemaradtam e nagyszerű eseményről. :(
Remélem jövőre is meghívjátok a SARAGOSSA BAND-et! 2 éve amikor legutóbb hazánkban turnéztak, 3 városban mi voltunk (HYDROX együttes) az előzenekaruk, most is szívesen jöttünk volna, hiszen időközben elkészült az albumunk.
Kellemes Ünnepeket a szervezőknek és a fórum olvasóinak, no és éljen a MÁTRA!!!
előzmény nincs
109. Kedves Szervező!2004.09.15. 21:00:18 
Köszönöm a kimerítő és korrekt választ.
előzmény nincs
108. szervezők2004.09.15. 17:34:10 
Hát, szia Péter!

A turisztikai rész kimerülése a gólyák Lajosházára vándoroltatása tárgykörében..., hát a fesztivál szervezői szakemberektől kértek tanácsot a rendezvény fent említett részprogramjának a lebonyolítása érdekében.Megtaláltuk a turista egyesületet és benne a gondolom csak hasonló nevű urat, Simon Pétert.Péter nagyon sokat segített nekünk, de az ő lelkesedése sajnos nem volt ragadós a fesztivál látogatói körében.Ebből is látszik, hogy az egyesületnek is részt kellene vállalni a fesztivál turisztikai programjainak a népszerűsítésében, amelyhez a szervezők minden segítséget megadnak. Reméljük a jövő évi rendezvényen ,már a közös munka gyümölcseként ,sokkal többen fognak majd vándorbotot!!! Próbáljuk meg!? Mi örülnénk neki.
Egyébként szándékosan szorongatod idézőjeleid között a "fesztivál" szócskát? (csak úgy érdekelne!)
A második dologban, nevezetesen a kordonok útközeliségében teljesen igazad van, sajnos hibáztunk, egészen biztos, hogy a jövő évi kiépítésnél már elmozgatjuk a beléptetési vigyázó kordonokat! Nagyon köszönjük az észrevételeidet!
Ha van saját weblapotok,...!? :)))
előzmény nincs
107. Simon Péter2004.09.15. 11:26:02 
Kedves Szervező!
A 93-as és 96-os hozzászólásom bizonyára elkerülte a figyelmed. Kérlek ne add fel!
előzmény nincs
106. Simon Péter2004.09.15. 11:20:52 
Kedves Szervező!
A 93-as és 96-os hozzászólásom bizonyára elkerülte a figyelmed. Kérlek ne add fel!
előzmény nincs
105. szervezők2004.09.15. 10:30:06 
Kedves Péter!
Részemről,feladom!
előzmény nincs
104. Simon Péter2004.09.15. 08:26:07 
Úgy látom, hogy a szervezők továbbra is folyamatosan fütyülnek az itt feltett kérdésekre ill. felvetésekre...
előzmény nincs
103. szervezők2004.09.06. 22:22:57 
Kedves...! Biztosan hölgy lehet, hisz a Toi-Toi megvilágítását férfiak nem kifogásolják! ...szerintem, válaszaink!
Kezdjük a nem MELLÉKES kérdésekkel!
Az országban 2004 évben közel négyezer fesztivált rendeztek meg, mindenhol ugyanilyen Toi-Toi kialakítással és természetesen kivilágítás nélkül! Nem az árammal próbáltunk takarékoskodni, amikor érintésvédelmi engedélyeztetések miatt a vállalkozónktól(merthogy a műanyagbódék bérlemények voltak!!!) nem kaptunk kivilágított toaletteket! Egyébként ismerek embereket akik csak a saját trónjukon...! Minden vendégnek pedig, hát mégsem lehetne külön Toi-Toi-t rendelni! Sajnos ez ma minden fesztiválon nagy probléma, na és nem csak a hölgyek, hanem a Köjál is rendszeresen kritizálja a dolgot. Ha megszületett az új megoldás, egészen bizonyos vagyok abban, hogy mi is az új alkalmatosságokat fogjuk megrendelni!
Sok az 1900.-... IGAZ! Viszont: például a pénteki NOX és Latin Combo zenei párosítás négy nappal később már elővételben elkelt jegyekkel hozott telt házat Egerben! Ha hozzátesszük az ottani 2000-4000 forintos belépőket, hát felvetődik egy újabb kérdés!? Egerben a program csupán százhúsz perces volt, ami a Mátra Fesztiválon 24 órára és egy borkóstolóra is feljogosította a jegy tulajdonosait! Ha valaki esetleg a csemetéjét is magával hozta, még egyéb ajándékot is kaphatott! Szerencsések egy komplett UMBRO garnitúrát is hazavihettek.
Ha tisztában vagyunk a koncertjegyek árával, mondjuk a TNT,NOX, REPUBLIC vagy a SARAGOSSA BAND, HOOLIGANS zenekarok esetében, adjuk őket össze, majd osszuk el három felé...!?Csötörtökön, pénteken és szombaton a jegyárunk, ...hát, nem lesz alacsony, de legalább színvonalas! Országos palettára nehéz lenne kevésbé ismert zenekarokkal felbirkózni a már-már elfelejtett MÁTRA nevet! A MÁTRA nem rosszabb helyszín, mint mondjuk a Tokaj, vagy Sopron Volt fesztiválja, vagy akár a Sziget! Nagy összefogással, ugyanolyan lehet a név csengése egy pár év múlva! Szóval a sok pénzért, sok jó muzsikust kell elhozni a hegyre!( Tátrai Tibusznak is ez volt a koncertje után a véleménye!)
Legyenek jó muzsikusok és kifogástalan hang és fénytechnika! Na azthiszem a jelenlévők ebben nem találtak kivetnivalót!
Büfé...-hát a fesztivál sátras büfése mátrafüredi, a tóparti büfések pedig szintén a városunknak adóznak!!! A nem ismert büfés most költözött ide, egyébként a főiskolán dolgozik! Helyi vállalkozó!
Támogatók...a legnagyobb betűsek között is ott volt egy helyi...Mátrai Erőmű RT, de itt MINDENKINEK ÓRIÁSI KÖSZÖNET, mert nélkülük tényleg nem jött volna létre a buli!!! Támogatóink nagyon fontosnak tartották a MÁTRA újraélesztését!
Buszjárat...-lehetett félreértés, elnézést a hibáért! A Mátra Volánnál tényleg nem közöltük mindenkivel a nem titkolt szándékunkat. A napokban még láttam egy fesztivál feliratos buszt,... amit a rendezvényen nem is láttam!!! A helyszínen 24 órában álltak rendelkezésre mikrobuszok, akik éppen az imént említett járatok sűrűsége miatt emelték fel a szavukat! Szóval a buszok ott vártak, csak...! Egy picit tényleg jobban kellett volna feliratozni a buszokat.(egyébként a járatokat a szervezők
kifizették!)
Nagyon szépen köszönjük az észrevételeit, igérjük, tanulni fogunk a hibáinkból!!!
...és,hát legyen az Ön mondata a zárszó! "Tényleg szükség van nyaranta egy ilyen fesztiválra a MÁTRÁBAN!" Csináljuk közösen, csak összefogással tudunk egy igazi országos méretű "hegyibulit", egy igazi MÁTRA FESZTIVÁLT létrehozni!!!
előzmény nincs
Ha hozzá szeretne szólni, véleményt szeretne írni, esetleg témát létrehozni, akkor azt a bejelentkezés után megteheti. (jobb sáv fent)

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESŐ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére