2024. május 20. hétfõ (21. hét) van, köszöntjük Bernát, Felícia nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Élménybeszámolók

Levél a Mátra Manóknak

2009. március 24., keddKedves Mátra Manók!Már épp ideje, hogy megkapjátok a túrázó és rendezõ nénik nevében ezeket a köszönõ szavakat a Nõnapi meglepetés ehetõ virágairól.

Már törpöltem azon, hogyan is köszönhetném meg figyelmességeteket, ez a néhány sor talán megfelelõ lesz.

Nagyon hálás vagyok mindnyájunk nevében, hogy kitaláltátok, és hogy az óvó nénik segítségét kértétek, hogy az elfogyasztott virágocskák ízében érezzük a belegyúrt szeretetet.

Elnéztem kedves komoly arcocskáitokat, amint megfontoltan figyelitek, hogy teszik édesített, ragacsos ujjacskáitok a dolgukat.

Én nagymama vagyok, van öt gyönyörû, szorgos-okos és vidám unokám, amilyenek Ti is vagytok. A kezecskéikbõl kikerülõ szépségek és átnyújtott finomságok, az általatok alkotott rajzok és sütik megszerzik ugyanazt a jótékony meleg érzést, amit csak a szeretet teremthet.


Köszönöm, köszönöm és kívánom, hogy még sokszor gyúrjatok és nyújtsatok, kenjetek és mártsatok és elõbb utóbb, talán már április 16-án találkozom néhányotokkal és cuppoghatunk a sárban, vagy rúghatjuk együtt a port.Sok szeretettel puszilom minden kedves Mátra Manó orra hegyét.Márti nagyi

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESÕ


településen

HIRDETÉS

ELFOGADÓHELYEK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplõ tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítõk engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére