2021. szeptember 28. kedd (39. hét) van, köszöntjük Vencel nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Élménybeszámolók

Plakát-projekt

2008. április 08., kedd

Oszlánczi Sára vagyok, tagja a Kékesnek és a Nemzetközi Természetbarát Szövetségnek (IYNF). Novemberben voltam Hannoverben egy programon az ő szervezésükben, ahol arról "tanultunk" játékos, kreatív stílusban, hogy az amatőr művészet hogyan vihető be az oktatásba. Hazajövet pedig mindenkinek csinálnia kellett ezzel kapcsolatban egy projektet. Az egésznek az volt a szlogenje, hogy "Te is más vagy – te sem vagy más".
Én olyat akartam megvalósítani, amiben van művészet, de ugyanakkor üzenetet is hordoz, így azt találtam ki, hogy egy plakát-kampányt viszek véghez mások segítségével, amit egy délután egy workshop keretében valósítunk meg.
Ez történt szombaton, ahol pár lelkes, kreatív ember segítségével a témába vágó plakátokat készítettünk. Gyűjtöttünk sok szuper ötletet, s megvalósítottuk őket, amiket aztán különböző rendezvényeken kiállítunk majd (Gyöngyösi Civil Napok, Mátrai Csillagok Éjszakai teljesítménytúra, stb.)
Júniusban aztán újra találkozom ugyanezzel a nemzetközi csoporttal Portugáliában, és mindenki beszámol a saját projektjéről, kiértékeljük hogy sikerült, hogyan éreztük magunkat közben, mit tanultunk belőle, s persze, hogy milyen visszhangja lett annak, amit készítettünk.
Érdekes plakátok születtek, meg lehet őket tekinteni majd a kiállításokkor, de szívesen veszem, ha megnéznek párat belőle, így, virtuálisan is csatoltam néhányat.


Köszönöm a figyelmet!

2008. április 8.
Oszlánczi Sára

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESŐ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére