2024. május 20. hétfõ (21. hét) van, köszöntjük Bernát, Felícia nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Élménybeszámolók

Hangulat... a Kis Téli Mátra után

2008. január 26., szombat


Az egész hetet az idõjárás változásaira fókuszálva éltük. Csakis kitartó óhajunknak köszönhetõen, tavaszt idézõ napsütésben indult el 17 vendég és 20 fõ KÉKES tagból álló, többgenerációs csapatunk. A szokásos útvonalat követtük, de fordított irányból, Mátrafüredrõl a Máriácskát és a Rákóczi-forrást üdvözölve kapaszkodtunk fel Mátraházára. Kis pihenõ uán Lajosháza irányába indultunk, elhaladva az erdõ közepén, üldögélõ elmélkedésre csábító Bükkfa-kút mellett.

T. K. Marika csábító javaslatára két óvodás apróság elhozta magával az Anyucit meg az Apucit is. R. Marika két lányunokája már gyakorlott túrázóként csúszkált a túra elején a jégen, a végén meg velünk együtt dagonyázott a megolvadt sárban, latyakban. Örömünkre a 37 fõbõl senki nem "szállt ki" hamarabb, így végig együtt maradva érkeztünk vissza Mátrafüredre, az illatos-friss levegõ, a sapkákat lekapó szellõ, a Nap és egymás mosolyától felüdülve.


Köszönjük Nektek!


Szabó Márta

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESÕ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplõ tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítõk engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére