2024. május 20. hétfõ (21. hét) van, köszöntjük Bernát, Felícia nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Élménybeszámolók

Hótaposó - Hóvirág túra

2004. február 28., szombat


Útvonal: Mátrafüred - Muzsla kilátó - Rákóczi-forrás - Hanák kilátó - Kecske-bérc - Mátraháza - Farkas-kút - Sástó - Mátrafüred
Semperger Böbe elsõ túravezetése.
Nyílt túrára készültünk, mi lányok leszünk a túravezetõk. Ez bizony kihívás. Készültünk, néztük a térképet, rajzoltunk, és fejben végigjátuk a már ismert terepet.
Egész héten rossz idõ volt, köd, elsõ, ónos esõ, a Mátrából olyan hírek, hogy a fákra ráfagyott jég tör-zúz. Így indultunk útnak.Reggel a busznál gyülekeztünk, 1, 2, 4 , 10..... és aztán Füreden már huszonhatan voltunk.
Ez pont egy jó csapat. A társaság tempósan indult útnak, és örült a szép idõnek (fõleg a túravezetõk).Nem esett, nem csúszott nagyon, a szél sem fújt. Ennél jobb idõ nem is kell ilyenkor télen.
Jót sétáltunk, meg-megálltunk, beszélgettünk, örültünk, hogy ma sem engedtünk a meleg ágy hívogató csábításának.Mi már tudjuk, hogyha eljövünk, akkor mindig szebb az idõ, gyönyörûbbek a fák, kedvesebbek az emberek, és csak a szívünk fájdul, ha lemaradunk ezekrõl az apró csodákról.Így volt ez ma is, jó volt kinn és együtt lenni.A Mátra most sem okozott csalódást. Legközelebb találkozunk március 13-án az Olimpiai ötpróbán!Viszontlátásra!
Merva Eszter

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESÕ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplõ tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítõk engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére