2017. május 25. csütörtök (21. hét) van, köszöntjük Orbán nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Élménybeszámolók

Plakát-projekt

2008. április 08., kedd

Oszlánczi Sára vagyok, tagja a Kékesnek és a Nemzetközi Természetbarát Szövetségnek (IYNF). Novemberben voltam Hannoverben egy programon az ő szervezésükben, ahol arról "tanultunk" játékos, kreatív stílusban, hogy az amatőr művészet hogyan vihető be az oktatásba. Hazajövet pedig mindenkinek csinálnia kellett ezzel kapcsolatban egy projektet. Az egésznek az volt a szlogenje, hogy "Te is más vagy – te sem vagy más".
Én olyat akartam megvalósítani, amiben van művészet, de ugyanakkor üzenetet is hordoz, így azt találtam ki, hogy egy plakát-kampányt viszek véghez mások segítségével, amit egy délután egy workshop keretében valósítunk meg.
Ez történt szombaton, ahol pár lelkes, kreatív ember segítségével a témába vágó plakátokat készítettünk. Gyűjtöttünk sok szuper ötletet, s megvalósítottuk őket, amiket aztán különböző rendezvényeken kiállítunk majd (Gyöngyösi Civil Napok, Mátrai Csillagok Éjszakai teljesítménytúra, stb.)
Júniusban aztán újra találkozom ugyanezzel a nemzetközi csoporttal Portugáliában, és mindenki beszámol a saját projektjéről, kiértékeljük hogy sikerült, hogyan éreztük magunkat közben, mit tanultunk belőle, s persze, hogy milyen visszhangja lett annak, amit készítettünk.
Érdekes plakátok születtek, meg lehet őket tekinteni majd a kiállításokkor, de szívesen veszem, ha megnéznek párat belőle, így, virtuálisan is csatoltam néhányat.


Köszönöm a figyelmet!

2008. április 8.
Oszlánczi Sára

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESŐ


településen

HIRDETÉS

ÉTTEREM AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATAINK

Darázshegyi Panzió
Hegyilevegő Panzió
Emma Vendégház

PARTNER

Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum Google PageRank

Oldal tetejére