2024. június 12. szerda (24. hét) van, köszöntjük Villõ nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Vendéglátás a Mátrában (szállás, étterem)

Település és kategória szerinti keresés

településen, kategóriában

Vár-Liget Vendégház

3264 Kisnána, Szabadság utca 4.
Tel.: +36 30 205 4126
E-mail:

OTP Széchenyi Pihenõ Kártya
Közvetlen elérhetõség oldalunkon:
https://matrahegy.hu/var-liget
NTAK szállás regisztrációs szám. MA19003614

Vendégház újraértelmezve

Attól, hogy valami magánszállás, vagy vendégház még nem kell feltétlenül 19. századinak lennie. Sőt! A modern berendezésű, felújított vendégházakra egyre nagyobb az igény. A Vár-Liget Vendégház kialakítása során is ezt tartottuk szem előtt.

Barátoknak, családoknak
3 szoba, 1 apartman, 13 ágy, megannyi családi vagy baráti élmény. Jöjjön el kiscsaládjával vagy nagycsaládjával, vagy rántsa össze a barátokat egy hétvégére. Vendégházunk mindenki számára otthonos tartózkodást biztosít. Tekintse meg szobáinkat!

Akadálymentes vendégház?
Pár éve még szállodák körében is ritka volt, ma már szinte elvárt. Falusi szállás kategóriában azon kevesek közé tartozunk, akik biztosítják ezt a vendégek számára.

Az igazi kuriózum
Talán kevés magánszállás büszkélkedhet azzal, hogy a kertjéből, vagy épp a teraszáról egy középkori várra lehet rálátni. A Vár-Liget erről kapta a nevét is, hiszen a Kisnánai vár szinte kertszomszédunk, ami talán tényleg kuriózum.

Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, kérje személyre szabott ajánlatunkat, vagy foglalja le szállását a Vár-Liget Vendégházban akár már most!

Szobáink
Vendégházunk 3 szobával és 1 apartmannal várja Önöket, összesen 13 ággyal. Fontos tudni, hogy ezek a szobák nem hétköznapi szobák – ha mesélni tudnának, ezeket mondanák Önnek.

1. szoba – A kincsvadászok szobája
3 ággyal és fürdőkáddal a maximálisan otthonos érzés érdekében – egy gyermekes családoknak ajánljuk. Aki ebben a szobában száll meg, annak kötelessége elolvasni Móré László kincsének legendáját, és egy kellemes túrára indulni a kincs felkutatására.

2. szoba – Borbála szobája
2 ágyas szoba, akadálymentesített fürdőszobával – olyan párok számára ajánlott, ahol egyik vagy mindkét fél mozgásában korlátozott. De természetesen bárkit szívesen fogad Borbála szobája, amely nevét Országh Borbála után kapta, aki a vendégház helyén állott fogadó vendége volt egykor.

3. szoba – Az alvó sárkány szobája
3 ágyas, akadálymentesített szoba – arra az esetre ha egy kisebb társaság bármely tagja mozgáskorlátozott lenne. A sárkány ma már nem itt alszik, de korábban itt lakott, mielőtt leszállt volna a kútba. Tudjon meg többet a sárkány legendájáról!

Tetőtéri apartman – A gólyafészek
A tetőtérben egy külön 70 m2-es apartman várja a gólyákat és a gólyacsemetéket, 2+3 ággyal, kifejezetten családok igényeire szabva. A gólyafészek név sem alaptalan – az apartmanból rálátni a vártemplom tornyára, ahol mintegy másfél emberöltővel ezelőtt még egy gólyacsalád fészkelt.

Önnek melyik szoba a legszimpatikusabb? A kincsvadász? A sárkányé? Netán a gólyafészek? Ha sikerült kedvencet találnia, akkor nincs más hátra, mint hogy lefoglalja szállását és élvezze vendégházunk kényelmét! Ha még bizonytalan, kérjen ajánlatot és készséggel állunk rendelkezésére!

A szállás weboldala: http://var-liget.hu

BEJELENTKEZÉS


HIRDETÉS

ELFOGADÓHELYEK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

SZÁLLÁSKERESÕ


településen

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplõ tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítõk engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére