2024. május 20. hétfõ (21. hét) van, köszöntjük Bernát, Felícia nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Vendéglátás a Mátrában (szállás, étterem)

Település és kategória szerinti keresés

településen, kategóriában

Darázshegyi Panzió

3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 39., közvetlenül a buszmegálló mellett
Tel.: +36 20 2813494 (7-20-ig)
E-mail:

Skype: Állapotom
K&H Széchenyi Pihenõ Kártya Maestro Mastercard MKB Széchenyi Pihenõ Kártya OTP Széchenyi Pihenõ Kártya VISA VISA Electron
Közvetlen elérhetõség oldalunkon:
https://matrahegy.hu/darazshegyi
Megközelítés gépkocsival:
Budapestrõl, illetve a Dunántúlról ha rendelkeznek autópálya matricával, akkor az M3-as autópályán a 70-es kilométerszelvényig kell autózni, a Gyöngyös nyugat csomópontnál kihajtani. Tovább haladva 10 km után Gyöngyösre érünk, ahol a hatodik jelzõlámpás keresztezõdésben Parádfürdõ, Mátrafüred felé a 24-es számú fõútra kell kanyarodni. A fõúton Mátrafüred, Sástó, Mátraháza után a 18-as km-kõnél Mátraszentimre, Pásztó, Galyatetõ irányába balra kell kanyarodni és az útról le nem térve 11 km megtétele után Mátraszentistván, Mátraszentlászló elágazóhoz érünk. Itt is tovább kell haladni majd az elsõ jobbra kanyarodási lehetõségnél bekanyarodunk. A parkolóhoz és buszmegállóhoz érve jobbra kell kanyarodni és megérkezett a Darázshegyi Vendégházhoz.
Matrica nélkül a 3-as fõutat kell igénybe venni. Ez esetben érdemes Hatvanban Salgótarján felé venni az irányt a 21-es fõúton. Pásztón áthaladva folyamatosan Galyatetõ irányába haladunk, majd Hasznoson és Mátrakeresztesen áthaladva szerpentines részre érünk. Fallóskutat, majd Bagolyirtást is érintjük és 2 km után Mátraszentimre elágazóhoz érünk, ahol balra kanyarodunk és a Mátraszentimre községtábla után az elsõ utcán (Arany János) jobbra kanyarodunk. Végig megyünk az utcán (az utca végén szemben a Darázshegyi Vendégház látható).
Balassagyarmat, Salgótarján irányából Pásztóig közlekedünk, majd az elõbbi verzió szerint haladunk tovább.
Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Békéscsaba, Szolnok, Szeged környékérõl érdemes Gyöngyösig autózni, majd az elsõ pont szerint haladhatunk tovább.

Megközelítés autóbusszal:
Budapest Stadion autóbuszállomásról közvetlen járatok indulnak naponta: 08:15 és 16:45-kor, illetve munkazüneti- és ünnepnapok kivételével naponta 12:45-kor Mátraszentimrére. Vadvirág Turistaház megállónál kell leszállni.
Miskolcról és az Alföldrõl több településrõl is indulnak közvetlen járatok a Mátrába, de Gyöngyösön vagy Mátraházán át kell szállni.


A szállás weboldala: http://darazshegyivendeghaz.hu

BEJELENTKEZÉS


Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

SZÁLLÁSKERESÕ


településen

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplõ tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítõk engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére