2021. szeptember 18. szombat (37. hét) van, köszöntjük Diána nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Vendéglátás a Mátrában (szállás, étterem)

Település és kategória szerinti keresés

településen, kategóriában

Darázshegyi Panzió

3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 39., közvetlenül a buszmegálló mellett
Tel.: +36 20 2813494 (7-20-ig)
E-mail:

Skype: Állapotom
K&H Széchenyi Pihenő Kártya Maestro Mastercard MKB Széchenyi Pihenő Kártya OTP Széchenyi Pihenő Kártya VISA VISA Electron
Közvetlen elérhetőség oldalunkon:
http://matrahegy.hu/darazshegyi
Megközelítés gépkocsival:
Budapestről, illetve a Dunántúlról ha rendelkeznek autópálya matricával, akkor az M3-as autópályán a 70-es kilométerszelvényig kell autózni, a Gyöngyös nyugat csomópontnál kihajtani. Tovább haladva 10 km után Gyöngyösre érünk, ahol a hatodik jelzőlámpás kereszteződésben Parádfürdő, Mátrafüred felé a 24-es számú főútra kell kanyarodni. A főúton Mátrafüred, Sástó, Mátraháza után a 18-as km-kőnél Mátraszentimre, Pásztó, Galyatető irányába balra kell kanyarodni és az útról le nem térve 11 km megtétele után Mátraszentistván, Mátraszentlászló elágazóhoz érünk. Itt is tovább kell haladni majd az első jobbra kanyarodási lehetőségnél bekanyarodunk. A parkolóhoz és buszmegállóhoz érve jobbra kell kanyarodni és megérkezett a Darázshegyi Vendégházhoz.
Matrica nélkül a 3-as főutat kell igénybe venni. Ez esetben érdemes Hatvanban Salgótarján felé venni az irányt a 21-es főúton. Pásztón áthaladva folyamatosan Galyatető irányába haladunk, majd Hasznoson és Mátrakeresztesen áthaladva szerpentines részre érünk. Fallóskutat, majd Bagolyirtást is érintjük és 2 km után Mátraszentimre elágazóhoz érünk, ahol balra kanyarodunk és a Mátraszentimre községtábla után az első utcán (Arany János) jobbra kanyarodunk. Végig megyünk az utcán (az utca végén szemben a Darázshegyi Vendégház látható).
Balassagyarmat, Salgótarján irányából Pásztóig közlekedünk, majd az előbbi verzió szerint haladunk tovább.
Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Békéscsaba, Szolnok, Szeged környékéről érdemes Gyöngyösig autózni, majd az első pont szerint haladhatunk tovább.

Megközelítés autóbusszal:
Budapest Stadion autóbuszállomásról közvetlen járatok indulnak naponta: 08:15 és 16:45-kor, illetve munkazüneti- és ünnepnapok kivételével naponta 12:45-kor Mátraszentimrére. Vadvirág Turistaház megállónál kell leszállni.
Miskolcról és az Alföldről több településről is indulnak közvetlen járatok a Mátrába, de Gyöngyösön vagy Mátraházán át kell szállni.


A szállás weboldala: http://darazshegyivendeghaz.hu

BEJELENTKEZÉS


Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATNK

PARTNER

Jooble álláskeresés
Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

SZÁLLÁSKERESŐ


településen

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum

Oldal tetejére