2017. június 24. szombat (25. hét) van, köszöntjük Iván nevű olvasóinkat. Regisztráció! | Elfelejtette jelszavát?

Vélemények a Mátrában található szállás- és vendéglátó helyekről

408. Klárifári2016.05.09. 19:59:38 
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy vadkempingezes lehetséges e a Mátrában? Van e kijelölt terület illetve engedélyt hol lehet kérni? Ha bárki tud valamiféle irányt mutatni annak előre is nagyon szépen köszönöm! :)
előzmény nincs
407. Klárifári2016.05.09. 19:44:21 
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy vadkempingezes lehetséges e a Mátrában? Van e kijelölt terület illetve engedélyt hol lehet kérni? Ha bárki tud valamiféle irányt mutatni annak előre is nagyon szépen köszönöm! :)
előzmény nincs
406. Törökné Kis gyöngyi2014.06.06. 10:23:49 
Egy elsős osztállyal Mátraszenistvánon jártunk a Gyopár vendégházban. Minden tökéletes volt a szállástól kezdve az ellátásig. Nagyon finom ételeket ettünk, a gyerekek sok-sok szeretetet és törődést kaptak a Kanizsa házaspár és lányuk Betti részéről.Nagyon- nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszajövünk!
Törökné Kis Gyöngyi
előzmény: 405. 30421
405. evijozsi2011.08.09. 13:46:25 
Érdeklődnék, volt valaki a közelmúltban a Hotel Gyöngyvirágban,vagy a Füredhotelben mik a tapasztalatok. Szeretnénk menni s valami jó szállást találni. köszönöm
előzmény nincs
404. Tóth Orsolya2011.05.09. 17:41:20 
Szerintem ugyanazt találtuk meg mi is!
Nekünk is nagyon tetszett! :)

előzmény: 403. Kovács Sándor
403. Kovács Sándor2010.11.11. 17:48:47 
Végre rátaláltunk Bagolyirtáson a HEGYILEVEGŐ panzióra ahol nincs kötelező reggeli, nincs kötelező étkezés, mi magunk főzhetünk, vagy ha nincs kedvünk akkor megfőzik részünkre amit szeretnénk! Nagy baráti társasággal túrázás után letudunk ülni a kandalló mellé kártyázni, beszélgetni.
előzmény nincs
402. én2010.11.07. 13:41:20 
Mátraderecskén voltunk egy vengégházban. Szép volt, tiszta volt, csak nagyon hideg volt a ház.
Kb. 5-10 fok volt a házban és azt velünk fűttette fel a szállásadó. így 5000,-Ft volt 2 napra csak a fűtés. (fogyasztás alapján). És ezt csak a végén közölték velünk. Szóval nem ajánlom.
előzmény nincs
401. hm2010.10.17. 20:40:07 
Most hétvégén voltunk Mátrafüreden a Malom Fogadóban. Hát eléggé a 70-es években találtuk magunkat, kívülről elég pofásnak néz ki a fogadó, de belül minden a gyerekkorom turistaszállóit idézte. Úgy éreztük magunkat, mintha egy kempingben lettünk volna. A szoba tiszta volt, csak a lepedő és a takaró volt gyerekméretű...az ágy két-harmadáig tartott a lepedő, ami szépen össze is gyűrődik reggelre. (ajánlom a hálózsákot, ott legalább tudod, mivel érintkezik a tested...) Felháborítónak tartom, hogy reggelizni csak 8-9 között lehet, vacsorázni pedig 6-7 között! A háromfogást úgy értelmezik hogy a köret és a feltét külön fogásnak veszik. A kancsó víz nagyon édes a vacsora mellé, de mi van, ha valaki meginna egy pohár bort?
De legalább akkor még volt víz! Szombat este fél 10-től másnap 10-ig nem volt víz vmi csőtörés miatt. Nálunk is szokott lenni csőtörés, de érdekes módon két-három óra alatt kijavítják, vagy ha mégsem sikerül, akkor küldenek egy lajtos kocsit. Nagyon romantikus ásványvízzel fogat mosni illetve wc-t öblíteni.
Hogy-hogy a Mátrában még nem ismerik a festéket és az ecsetet? Ennyi rozsdás kerítést, szétmállott kerti bútort, szétrohadt minigolf pályát még életemben nem láttam. Sástónál kirándultunk, a kilátóból tényleg csodás a kilátás (bár elsőre nem értettük, hogy miért pont a Kékes alatt van felszíni kőfejtés - később jöttünk rá, hogy ez egy "gusztusos" bob-pálya...), de a fúrótoronyból átmenekített kilátó is megérne egy festést és könyörgöm, valaki újítsa már fel a SÁSTÓ feliratot a kilátó homlokzatán! Kiemelt turistaközpontnak hívatja magát a Mátra, közben a sástói kilátó eléggé gázos. Mit szól ehhez egy külföldi. És azok a bóvlik? Nem hiszem hogy túl felemelő látvány 2010-ben a műanyag zacskóból horgolt kisterítők látványa!
Egy pozitívum azért akadt! A Benevár étteremben finomat és jó sokat ehettünk! Köszönjük Nekik!
Azonban összességében az volt az érzésünk, hogy itt senkit nem érdekel a környezet, nem zavar senkit milyen állapotba kerül Magyarország egyik "állítólag" frekventált turista helye. Az itt fórumozók mind csak ömlengenek róla, ha a gyerekkorunkba akarunk visszacsöppeni, akkor tényleg fenomenális, csak azóta senki nem újított fel semmit. Sajnálom, hogy hagyják így lerohadni ezt a vidéket...
előzmény nincs
398. répás józsefné2010.10.04. 09:28:52 
hosszu-hosszu évek óta vagyunk a mátra szerelmesei,és nem is vágyunk máshova,mert ennél szebb hely nincs.mátraházán a gyógyintézet orvos-nővérszállóján lakunk ottlétünk alatt,évente 2-3 szor felmegyünk ha tehetjük.nagyon meg vagyunk elégedve szállásunkkal,nyáron az olcsóbb részét vesszük igénybe,karácsony után a szilvesztert is fent töltve a kétágyas,gyönyörűen felujitott szbát választjuk,fürdőszoba,hűtő,tv,minden szép és elegéns.mellette a kis bolt is nagyon jó,nem kell máshonnan cipelnünk az ennivalót.autóbusszal innen mindenhova eljutunk,eger,mátraszentimre,gyöngyös,kékestető,ezeket a helyeket mindig bejárjuk.jólesik utána visszaérni mátraházára,és a nagyon nagyon kedves Csülök büfébe csillapitani éhségünket,szomjunkat.a tulajdonosok kedvessége kimondhatatlan,az évek alatt nagyon megszerettük őket,árak elfogadhatóak,nagyon finomakat készitenek.másik kedvenc helyünk a gyöngyösi KULACS étterem,szintén az olcsó,és nagyon finom ételei miatt ezt sem hagyjuk ki sosem.itt is nagy kedvességgel fogadnak minket a tulajdonosok,mint az alföldről visszatérő kedves vendégeket.ez nagyon jólesik.nagyon sokat,egész nap megyünk,megyünk,nem győzünk betelni e táj szépségével,az emberek kedvességével. a Mátraházi orvos és nővérszálló pedig nagyon nagyon kedves helyünk,szobafoglalás mindig rendben volt, az ügyintézők nagyon nagyon kedvesek,és nem utolsósorban a szobaárak szerintem nagyon nagyon barátságosak!!!!!!!!!!!!!!köszönet mindenért az ottani embereknek,és reméljük,hogy dec.27.-én ujra buszra ülünk,most már családostól,hogy egy gyönyörű hetet eltöltsünk itt.mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
előzmény nincs
394. Ládi István2010.08.28. 07:32:51 
Tegnap ismét megerősítést nyert számomra a már több éves véleményem: a recski Liget Fogadó konyhája a legjobb a környéken.
előzmény nincs
Ha hozzá szeretne szólni, véleményt szeretne írni, esetleg témát létrehozni, akkor azt a bejelentkezés után megteheti. (jobb sáv fent)

BEJELENTKEZÉS


SZÁLLÁSKERESŐ


településen

HIRDETÉS

Szállás AJÁNLATAINK

KIEMELT AJÁNLATAINK

Hegyilevegő Panzió
Emma Vendégház

PARTNER

Kékes Turista Egyesület

FACEBOOK

Google plusz OneGOOGLE KERESÉS

www matrahegy.hu

Az oldalt a Mátrahegy Bt. készíti és tartja karban, az oldalon szereplő tartalmak kizárólagos tulajdona a Mátrahegy Bt.
Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni.

Impresszum Google PageRank

Oldal tetejére